MIJN AANBOD

COACHING
Coaching helpt je om te vertrouwen op jouw talent en groeikracht, om verlangens en plannen waar te maken en je minder te laten bepalen door innerlijke en uiterlijke obstakels.

Als coach ben ik jouw klankbord, luisterend oor, kritische vriend en creatieve meedenker.

In een kennismakingsgesprek bepalen we samen wat je vraag of wens is. We maken afspraken over hoe we te werk gaan, wat we van elkaar verwachten en hoeveel gesprekken nodig zijn. Aan de hand van jouw vraag bepaal ik wat behulpzaam kan zijn op de weg van wens naar verwerkelijking. Daarbij kun je denken aan: natuuropdrachten, creatieve opdrachten, reflectievragen, familie- en persoonlijkheidsopstellingen op tafel, aandachts- en ontspanningsoefeningen (mindfulness). Met regelmaat kijken we samen of en hoe jouw ervaringen in de praktijk van alledag, de opdrachten en oefeningen je dichter bij de realisatie van jouw wens brengen.


GASTVERBLIJF EN GOED GESPREK (retraite)
Het kan zijn dat je niet alleen gebaat bent bij een goed gesprek, maar ook wat tijd en ruimte nodig hebt om tot jezelf te komen. Ik bied je de mogelijkheid van een verblijf in mijn Tuinhuis gecombineerd met één of meer coachingssessies (Gastverblijf & Goed Gesprek). Jij bepaalt de duur van het verblijf, het ritme en tempo van onze samenwerking. Kijk onder Gastverblijf voor een fotoimpressie.

Natuurlijk kun je een coachingstraject of een Gastverblijf en Goed Gesprek (G & G) ook regelen via jouw werkgever. In dat geval is het zinvol om vooraf een gesprek te hebben met jouw werkgever of leidinggevende erbij.