MIJN AANBOD

COACHING
Bij coaching gaat het erom je te ondersteunen bij het benutten van jouw talent en groeikracht, het realiseren van jouw wensen en het onderzoeken van wat jouw vrije ruimte beperkt.

Als coach kan ik voor jou een klankbord, luisterend oor, kritische vriend en creatieve meedenker zijn.

In een kennismakingsgesprek bepalen we samen wat je vraag of wens is. We maken afspraken over hoe we te werk gaan, wat we van elkaar verwachten en hoeveel gesprekken nodig zijn. Aan de hand van jouw vraag bepaal ik wat behulpzaam kan zijn op de weg van wens naar verwerkelijking. Daarbij kun je denken aan: wandelingen met een opdracht, dialogen, creatieve opdrachten, reflectievragen, aandachts- en ontspanningsoefeningen. Met regelmaat kijken we samen of en hoe de bijeenkomsten je dichter bij de realisatie van jouw wens brengen.

GASTVERBLIJF EN GOED GESPREK (retraite)
Het kan zijn dat je niet alleen gebaat bent bij een goed gesprek, maar ook wat tijd en ruimte nodig hebt om tot jezelf te komen. Ik bied je de mogelijkheid van een verblijf in mijn Tuinhuis gecombineerd met één of meer coachingssessies. Jij bepaalt de duur van het verblijf, het ritme en tempo van onze samenwerking. Kijk onder Gastverblijf voor details en foto's.

Natuurlijk kun je een coachingstraject of een Gastverblijf en Goed Gesprek (G & G) regelen via jouw werkgever. In dat geval is het zinvol om vooraf een gesprek te hebben met jouw werkgever of leidinggevende erbij.